Ex & ex

Viser 1–48 af 50 resultater

Pokémon EX: Hvad gør dem specielle?
Pokémon-EX kort et en type af Pokémon kort, der udkom for første gang med  Next Destinies udvidelsespakken i 2012. EX står for ekstra og betyder, at Pokémonen har et store repertoire af angreb, som også har en ekstra effekt, hvis det bruges mod en anden Pokémon-EX.

Her på siden finder du et stort udvalg af Pokémon-EX kort, og vi opdatere løbende vores sortiment, så du kan finde lige præcis de Pokémon, du søger!

Den største forskel på Pokémon-EX kort og andre typer Pokémon kort er, at når de bliver slået ud, så kan modstanderen, hvem der har slået Pokémons ud, trække tre priskort i stedet for et. For at kompensere for denne hage er Pokémon-EX kort markant stærkere end de Basic Pokémon kort, vi kender fra de originale Base Set. Her kunne Basic Pokémon kort max have 120 HP – f.eks. Chansey – men denne regel bryder Pokémon-EX, hvor nogle Basics har helt op til 200 HP. Pokémon-EX kan også have op til to svagheder eller resistenser. 

Derudover er Pokémon-EX kort også immune overfor nogle effekter, og ligeså er de også ofre for nogle kort, der kun kan ramme Pokémon EX kort, og det er oftest negativt. 
Hvilke regler gælder for udvikling af EX kort?
Og så er der nogle bestemte regler for, hvordan Pokémon-EX kan udvikle sig. De kan kun udvikle sig fra en EX udgave til en anden. Hvis du f.eks. vil have Mega Venusaur-EX i spil, skal udviklingen ske fra Venusaur-EX og ikke Venusaur.

Efter du udvikler et kort til Mega-udgaven, slutter din tur. Sørg derfor for, at du har gjort alt, du vil gøre med din tur, før du udvikler til Mega!

Husk, at Pokémon-EX kort er unikke kort. Det betyder, at du kan have 4x Venusaur og 4x Venusaur-EX kort i dit deck, hvis du ønsker det.

Du kan læse mere om spillereglerne for Pokémon her.