Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Brix Level Up ApS
Bluevang alle 14
2610 Rødovre
CVR nr.:42075299
Telefon: 50202615
Email: info@pokemonweb.dk

Intet salg på adressen

Priser
Hos Pokemon Web tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer. Såfremt købet berettiger en gratis vare, omfatter dette kun en pr ordre. Ved returnering af hele købet omfatter dette også den gratis vare.

Original garanti
Pokemon Web garanterer at alle kort, og andet merchandise er originale, og at varerne er i ubrugt stand. Det vil også sige at alle kort på siden er i NM-mint stand. Miscuts & produktfejl kan desværre forekomme fra fabrikken, hvorfor vi ikke kan tage ansvar herfor.

Betaling
Pokemon Web modtager betaling med Visa, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Webshoppen benytter 3D Secure ved køb for over 500 kr. 3D secure er en fælles international standard, der øger sikkerheden i en online købsproces. 3D Secure giver et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Banken bruger dit mobiltelefonnummer til at sende dig en sms med den engangskode, du skal bruge for at gennemføre en handel på nettet. Denne kode skal indtastes inden købet kan afsluttes – dermed virker det ligesom en PIN-kode i en fysisk terminal. Det betyder, at du skal bruge din mobiltelefon, hver gang du gennemfører en handel med Verified by Visa. Du tilmelder dig 3D Secure her: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Levering
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret på den leverings adresse, der angives ved bestillingen, såfremt der er bestilt hjemmelevering. Det er kundens ansvar at sikre sig at den opgivne adresse er korrekt. 

Dine varer sendes med DAO, GLS eller Bring.
OBS: Er der ikke plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted. Er dette tilfældet vil du modtage besked herom. Opstår der spørgsmål til en forsendelse, kontakt da fragtfirmaets kundeservice.

Der afsendes varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen. Afsendes pakken med DAO eller Bring, forventes levering at være førstkommende hverdag. Dette dog med forbehold for forsinkelser hos det respektive fragtfirma. Ved køb på over 1500kr tilbyder vi gratis fragt til pakkeshop. Ønskes der en konkret leverings form skal denne vælges under forsendelse.

Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Erstatning / Manglende levering
Vælges at varer leveres til hjemmet, pålægges kunden ansvaret for pakken så snart denne er registeret som leveret. Forefindes pakken ikke på leveringsadressen efter at denne er registreret som leveret, er det op til DAO at spore budets rute. Finder DAO at GPS data viser at budet har været på adressen, overdrages ansvaret for pakken kunden og pokemon web er fri for ansvar. En pakke erstattes hvis budet ikke har været på adressen, eller hvis pakken forsvinder undervejs til pakkeshoppen eller før den leveres til hjemmet. Såfremt DAO ikke finder det forsvarligt at levere til hjemmeadressen, leveres denne til nærmeste pakkeshop.

Leveres en vare beskadiget skal Pokemon Web informeres så hurtigt som muligt, og seneste indenfor 5 dage efter modtagelse.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Forudbestillinger/Reservationer
Reserveres eller forudbestilles en vare før udgivelsen er det ensbetydende med at du er skrevet op til varen. Når en reservation er lavet via shoppen forventer vi at kunne levere varen. Desværre kan det forekomme at leveringer af nye releases ind imellem allokeres af distributøren, derfor forbeholder vi os retten til at annullere forudbestillinger såfremt det forventede antal ikke kommer på lager. Dette forekommer dog yderst sjældent.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, tilbagebetales refusionsbeløbet til det kort eller mobilepaykonto hvorfra det er trukket.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger afholdes af kunden. Fortrydelse af købet skal anmeldes til os pr mail og forsendelsen skal være i vores varetægt indenfor 14 dage efter varens modtagelse.

Jf. forbrugeraftaleloven kan fortrydelsesretten ikke benyttes ved at nægte at modtage varen. Nægtes en vare modtaget eller afhentes denne ikke i pakkeshop refunderes den oprindelige fragt ikke. Ordren pålægges yderligere eventuelle ekstra fragtomkostninger forbundet med refunderingen fra pakkeshoppen. Ved brug af returret skal der gives meddelelse pr. mail på info@pokemonweb.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Pokemon Web
Bluevang alle 14
2610 Rødovre

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.


Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er brugt udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du hele dit køb, returneres hele købsprisen, inklusive de oprindelige fragtomkostninger. 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes betalingen der er modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Pokemon Web vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering, reklamationer sendes til:
Pokemon Web
Bluevang alle 14
2610 Rødovre
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Opbevaring af data

Pokemon Web indsamler data til brug af analyse og forbedret brugeroplevelse på siden. Se mere om cookies under cookiedeklaration. Pokemon Web indsamler desuden information om kundens kurv, hvorved du ved brug af pokemonweb.dk accepterer påmindelse via mail, af et ikke gennemførte køb på siden. Denne påmindelse kan til enhver tid afmeldes.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Vi tilstræber kun at have tilfredse kunder. Skulle det utænkelige dog forekomme at du har en klage vedrørende et produkt, købt i vores Webshop, kan du altid kontakte os.

Der kan også sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk