Japanske Kort

Viser 1–48 af 262 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Japanske Pokémon kort: Er de mere værd?

Japanske Pokémon kort stiger stødt i popularitet blandt samlere, og de japanske kort kan ofte være mere værd end de vestlige, selvom vi ikke kan læse, hvad der står. 

Der er flere ting, der kan gøre japanske kort mere unikke ift. de engelske. Her på siden har vi et stort udvalg af japanske Pokémon kort, så du kan finde lige præcis de Pokémons, du vil samle på!

Nogle af de dyreste Pokémon kort kommer fra andre regioner end dem, der producerer engelske kort. Alt fra billedet til kvaliteten af kortet kan variere fra oprindelsesland til oprindelsesland, som dermed også kan gøre nogle kort mere værd end andre. 

Pokémon kort fra Japan er ofte i højere kvalitet. Og når det er relevant; så kommer de også med et tryk, der fortæller om de er fra første print, hvilket kan gøre dem meget mere værd. 

Japanske Pokémon kort bliver også udgivet lang tid før de amerikanske eller engelske versioner, og det kan resultere i nogle kontroversielle design, som The Pokémon Company senere vælger at ændre. Og det er især disse kort, der kan være meget sjældne og værdifulde.

Japanske Pokémon kort kommer før de engelske

Da japanske pokémon kort udkommer langt før de engelske udgivelser, kan det være smart at holde øje med dem. På den måde får du et tidligt indblik i, hvilke kort der potentielt kommer til at blive inkluderet i den næstkommende udgivelse.

Det vil altså sige, at har der været nogle forudgående japanske udgivelser med nogle gode Pokémon kort, så kan du spekulere over, hvad sandsynligheden er for at de også kommer med i den efterfølgende engelske udgivelse. På den måde kan du holde dig på forkant.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle japanske kort, der udgives præcis, som de ser ud i den japanske version. Der er eksempler på japanske Pokémon kort designs, der har været for kontroversielle, og som The Pokémon Company senere hen har måttet ændre designet på.

Japanske kort kan dog også ende med at blive ændret, inden de rammer det engelske marked, fordi de er for stærke.

Japanske Pokémon kort: Det dyreste Pokémon kort i verden

Det dyreste kort, der nogensinde er blevet solgt, er japansk. Kortet var et Japansk holo Illustrator Pikachu kort fra 1998 og er et ‘træner kort’. Kortet er et unummereret promo-kort. Kortet blev givet som præmie i tre forskellige tegne konkurrencer. De tre vindere fik hver især 20 kort med deres egne tegninger på og et Japansk Holo Illustrator Pikachu kort. Samlet set blev der kun udgivet 39 kopier af dette kort på verdensplan.

Hvad var prisen så? Ja, dette kort blev solgt for hele 2.6 millioner danske kroner d. 27 februar, 2021!