Jumbo

Viser alle 36 resultater

Tilbud
kr. 50,00
Tilbud
Tilbud
kr. 65,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Pokémon kort jumbo

Jumbo Pokémon kort er store Pokémon kort, der også nogen gange omtales som oversized kort. Jumbo kort er ofte også promo-kort. De anvendes ikke til at spille med, men de er stadig yderst populære samlerobjekter især blandt børn.

Pokémon Jumbo: Hvor store er de?

Her på siden har vi et stort udvalg af Jumbo Pokémon kort, der ofte bliver opdateret, så du kan nemt finde dine favorit Pokémons. 

Et jumbo Pokémon kort er cirka 2,5 gange så stort som et normalt Pokémon kort. Mere specifikt har de målene 20,3 x 4,5 cm. Disse mål gælder dog kun frem til og med GX jumbo kort og helt tilbage til før de hed EX. Den nye generation af V kort har en mindre størrelse, når de er jumbo, så du skal ikke blive bange for, at de er falske, hvis du sidder med et V jumbo kort, der er mindre end, hvad du er vant til. 

Officielt kalder Pokémon Trading Card Company jumbo kortene for promo oversized cards; dette er et term, der dækker generelt over store spillekort og er ikke et eksklusivt Pokémon term.

Pokémon jumbo: Hvad kan man bruge dem til

Hvis du er glad for Pokémon, er der ingen grund til at skille sig af med dine jumbo Pokémon kort. De kan nemlig nemt sælges for op imod 35 kr. pr. stk. og nogle helt op til 150 kr, så hvis du leger med tanken om at sælge dem videre, skal du ikke hænge dem op på væggen med tegnestifter. 

Men har du ikke planer om at sælge dem, og du er glad for kunstværket, som mange Pokémon kort virkelig er! Så kan det være nogle fine dekorationer, du kan hænge på væggen i flotte kollager, putte dine yndlings Pokémons i billederammer, bruge dem som bogmærke og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Pokémon jumbo: historien bag

Det første Pokémon kort i jumbo størrelse udkom i år 2000 og var et Pikachu kort, der ligner det helt originale Pokémon kort. Der kom senere flere til, men de blev ikke udgivet lige så ofte, som vi ser dem i dag. I dag kommer der nemlig hele 4-6 forskellige om året.