Persondata


Cookies

Når du anvender Pokemon Webs hjemmeside, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd, og den vil typisk blive anvendt til at huske dit brugernavn og din adgangskode, så disse informationer automatisk er tastet ind, når du eksempelvis ønsker at tilgå ”Min konto”. 

Pokemon Web anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil, og det vil være nødvendigt for dig at acceptere anvendelsen af cookies for at have adgang til den beskyttede medlemsdel af pokemonweb.dk. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre. 

 

Logstatistik

For hvert besøg på Pokemon Web opbygger vi en logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm. 

Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik. 

 

Behandling ved køb på Pokemonweb.dk

Når du handler på webshoppen, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine personoplysninger vil i den forbindelse blive brugt til intern optimering. Der udover vil du kunne modtage påmindelse om en forladt kurv. Dette er en serviceydelse der gør det nemmer at finde et afbrudt køb. Ønsker du ikke denne påmindelse kan du altid fravælge den ved at følge linket i mailen. Persondata udleveres aldrigt til eksterne udbydere.

De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig. 


Sikkerhed

Pokemon Web har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen. 

Pokemon Web opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Oplysningerne er beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til Pokemon Web’ betalingsudbyder, hvorfor Pokemon Web ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre. 

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.