Shiny

Viser 1–48 af 55 resultater

Tilbud
kr. 149,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 75,00
Tilbud
kr. 149,00

Shiny Pokémon kort

Shiny Pokémon kort er en type Pokémon kort, der blev lanceret i forbindelse med Hidden Fates. Her er det vigtigt at huske på, at Shiny pokémon IKKE er det samme som shining pokémon. 

Hvad er Shine Pokémon kort?

Shiny pokémon er et under-sæt. Det vil sige et ekstra sæt i sættet så at sige. Tag f.eks. sættet Hidden Fates. Her er der 69 kort i hovedsættet, hvilket også kan ses aflæses ved at kigge på symbolet nede i venstre hjørne af kortet. 

Men der er også et sub-sæt eller under-sæt til Hidden Fates, der indeholder 94 shiny pokémon kort. Det er en blanding af kort fra tidligere sæt, og nede i venstre hjørne vil de have symbolet fra deres originale sæt. Der er også andre sub-sæt, f.eks. Trainer Gallery fra udgivelserne Brilliant Star og Astral Radiance. 

Måden du kan se, om et kort er shiny, er ved at kigge på tallet lige til højre for sæt-symbolet. Shiny kort har “SV” stående foran tallene, så det første shiny kort i Hidden Fates er f.eks. Scyther, der har tallet SV1/SV94.

Se vores store udvalg af Shiny Pokémon kort her på siden!

Hvad er chancen for at trække et Shiny Pokémon kort?

Når du åbner en pakke pokémon kort, vil der være en bestemt sandsynlighed for, at ét af kortene specielle. Det kan f.eks. være i form af et reverse holo kort. 

Shiny Pokémon kort overtage så at sige pladsen, hvor reverse holo ellers normalt ville have været. 

Men der er også en plads reserveret til rare kort. Fordi Shiny Pokémon trækkes fra reverse holo pladsen, er der altså ekstra chance for gevinst i en pakke. Du kan nemlig være heldig at trække et shiny kort (f.eks. Shiny Charizard VMax), samtidig med at du kan trække et ultra rare kort fra rare-pladsen. 

Det er ikke shiny, men faktisk er et specielt Charizard kort et at de dyreste Pokemon kort i verden.

Shiny Pokémon kort: Hvad er det?

Shiny Pokémon er som sagt et sub-sæt af kort fra en bestemt udgivelse. Du kan altid se, om dit kort er shiny ved at kigge på tallene nede i venstre hjørne, hvor shiny kort altid vil have “SV” stående foran tallene. 

SV står for “Shiny Vault”, som sub-sættet egentlig hedder.

Shiny Pokémon kort kan enten være Full Art eller Holo-style. Shiny Charizard VMax er f.eks. Full Art Shiny, mens f.eks. Wooper (SV9/SV94) er Holo.