Tilbud

Shining Fates Elite Trainer Box – Sword & Shield 4.5

659,00 DKK 499,00 DKK Inkl. Moms

Release 19-02-2021

Send mig en mail når denne er tilbage på lager

Varenummer (SKU): 0820650808173 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Forudbestil Shining Fates Elite Trainer Box – Sword & Shield 4.5! Sættet er opfølgning på det utrolig populære sæt Hidden Fates og kommer til at indholde mere end 90 kort & ikke mindre end et sub-set på 120 shiny value. Med sættes 30 V og Vmax og ikke mindst muligheden for at trække SHINY CHARIZARD VMAX – må man sige at sættet tegner til at være er value for money!

Indeholder blandt andet:

  • Eevee VMax Promo Kort
  • 10 Shining Fates Boosters
  • & meget mere

Release date: 19. Feb. – Vi forventer ikke at kunne sende varen så det er kunden i hænde på udgivelses dagen. Dette skyldes at produktet først modtages på selve dagen.

 

 

Forudbestillinger

Når en vare forudbestilles, betyder dette at der ligger der en reservation på varen. Denne er hverken bindende for køber eller for sælger – og begge parter vil kunne ophæve bestillingen. Vi slår aldrig et større antal op end vi har forudbestilt, og holder også nogle igen. Dette betyder at vi som udgangspunkt forventer at kunne gennemfører bestillingen. Så frem vores bestiling på varen allokeres (skæres) mere end forventet, vil vi dog kunne risikerer at skulle annullerer en ordre. Dette gøres efter princippet “First in first serve” – Dvs. nu før du ligger bestillingen, nu bedre.